Eläinlääkärihygieenikkojen yhdistys ry - EHY Ry | Kirjaudu sisään | Yhteystiedot

Mikä on EHY Ry, miten se toimii ja miten pääset jäseneksi?

Eläinlääkärihygieenikkojen yhdistys ry - EHY Ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläinlääkärihygieenikkojen ja muiden valvontatehtävissä toimivien eläinlääkäreiden verkostoitumista, yhteistyötä ja yhteishengen syntymistä, kohottaa jäsentensä ammatillista koulutustasoa, valvoa jäsentensä yleisiä ja yhteisiä yhteiskunnallisia etuja ja osallistua ympäristöterveydenhuollon kehittämiseen.

Vaikka suuri osa yhdistyksemme aktiivisista jäsenistä on kuntahygieenikkoja ja läänineläinlääkäreitä, kuuluu joukkoomme myös esimerkiksi tiedekunnassa ja puolustusvoimissa työskenteleviä kollegoja sekä valvontaeläinlääkäreitä. Aikaisemmin myös laboratorioeläinlääkärit olivat tärkeä jäsenryhmä, mutta kehitys on valitettavasti johtanut laboratorioeläinlääkäreiden lukumäärän romahtamiseen Suomessa.

Yhdistyksemme toimii yhdyssiteenä jäsentensä välillä, pyrkii ajamaan jäsenistönsä etuja ja antaa aktiivisesti lausuntoja säädösluonnoksista ja muistakin ajankohtaisista hankkeista. Jäsenistölle lähetetään sähköpostitse tietoja avoinna olevista viroista ja tarvittaessa muistakin ajankohtaisista asioista. Vuosittain jäsenistölle lähetetään jäsenkirje ja muita tiedotteita ajankohtaista asioista – nykyisin pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä.

Vuosittaiset koulutuspäivät

Yhdistys järjestää vuosittain koulutuspäivät. Koulutuspäivät tarjoavat korkealaatuisen ohjelman lisäksi mahdollisuuden tavata vastaavissa tehtävissä toimivia kollegoja. Vuosikokous järjestetään koulutuspäivän yhteydessä.

Jäseneksi yhdistykseen?

Eläinlääkärihygieenikkojen yhdistyksessä on noin 220 jäsentä. EHY:n jäsenyys edellyttää Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenyyttä. Yhdistyksen jäsenmaksu on 40 € vuodessa ja se maksetaan Eläinlääkäriliiton jäsenmaksun yhteydessä. Jos olet kiinnostunut liittymään yhdistykseen tai haluat lisätietoja, täytä tällä sivulla oleva jäsenhakemus tai yhteydenottolomake. Johtokunnan jäseniin voi mielellään ottaa yhteyttä myös suoraan.

Katso myös:

Jäsenille:

Oletko jo EHY Ry:n jäsen?
Kirjaudu sisään: