Yhdistyksen apurahat

• Yhdistys jakaa apurahaa kerran vuodessa 1–2 eläinlääketieteen opiskelijalle tai Eläinlääkärihygieenikkojen yhdistyksen jäsenelle enintään 1000 €.
  • Apurahaa voi hakea esim. ympäristöterveydenhuollon, elintarvikehygienian tai valvontaeläinlääkäreiden alaan liittyvään:
    • kongressimatkaan
    • tutkimukseen
    • täydennyskoulutukseen
    • kursseihin
    • omaan ammattitaitoon/opiskeluun liittyvää syventävää koulutusta varten
  • Apurahan saaneilta edellytetään matkan/koulutuksen raportointia kolmen kuukauden kuluessa matkan/koulutuksen päättymisestä.
  • Vuoden 2021 apurahahaku on avattu. Apurahahakemuslomakkeen löydät sivun alalaidasta. Hakemus tulee toimittaa sähköpostilla yhdistyksen sihteerille osoitteeseen info@ehy-ry.fi. Hakemuksen voi lähettää vain sähköisesti.
  • Hakemuksen on oltava perillä viimeistään 30.9.2021 klo 16. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.